Το SUP (Stand Up Paddleboard), ιδανικό για τις ελληνικές θάλασσες, είναι το σπορ που θα λατρέψεις αυτό το καλοκαίρι, αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Για όποιον δεν γνωρίζει, πρόκειται ουσιαστικά για όρθια κωπηλασία πάνω σε μια σανίδα. Η ιδέα ξεκίνησε από τη Χαβάη, αλλά γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, όπου υπάρχει το υγρό στοιχείο και πλέον χρησιμοποιείται για βόλτες και αγώνες σε ήρεμες λίμνες, ορμητικά ποτάμια, στη γαλήνια ή την κυματώδη θάλασσα.

Η ευκολία της μάθησης αποτελεί ίσως κλειδί για τη δημοτικότητα που έχει λάβει, καθώς ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να κάνει άνετα τη βόλτα του μετά από μία σύντομη κατάρτιση. Δεν απαιτεί ιδιαίτερες σωματικές και τεχνικές ικανότητες, προσφέροντας έτσι διασκέδαση και μία εναλλακτική μορφή άσκησης σε άτομα κάθε ηλικίας.

Αν, λοιπόν, έχεις ήδη τη δική σου σανίδα SUP και θέλεις να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία σε έναν υπέροχο προορισμό και ταυτόχρονα να νιώσεις από κοντά τον παλμό και τη δράση του Agios Nikolaos On SUP 2018, μπορείς να πάρεις μέρος στο Eurotour Fitness Paddle. Πρόκειται για το event που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου, 12:30-13:30, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Agios Nikolaos On SUP 2018, το οποίο είναι ανοιχτό σε όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, ανεξάρτητα από το είδος του εξοπλισμού που διαθέτουν, την ηλικία ή τη φυσική τους κατάσταση. Με άλλα λόγια, αν θέλεις απλώς να απολαύσεις τη βόλτα σου σε ένα μοναδικό τοπίο και στην υπέροχη θάλασσα του Αγίου Νικολάου, χωρίς πίεση χρόνου και άγχος για επιδόσεις, τότε το Eurotour Fitness Paddle σε περιμένει.