Το Lovesurfing.gr σε συνεργασία με την DryTide, σου κάνουν δώρο ένα σούπερ πρακτικό, χρηστικό, αλλά και κομψό σακίδιο!

Κάνε δικό σου το DryTide Waterproof Daypack 30L, 100% αδιάβροχο, που θα σε συνοδεύει παντού, από τις αναζητήσεις σου για κύματα, μέχρι σε πεζοπορίες, κάθε είδους θαλάσσιο σπορ, στην πόλη, στην εργασία ή στη σχολή σου.

Το νέο σου καθημερινό σακίδιο, που σε καλύπτει σε όποια δραστηριότητα κι αν επιλέξεις, ξεχωρίζει για την κομψή εμφάνιση και τον απλό σχεδιασμό του. Συνδυάζει τη χρηστικότητα, ευελιξία και άνεση των κανονικών σακιδίων, με τις αδιάβροχες δυνατότητες των dry bags.

Με χωρητικότητα 30L, εσωτερικές και εξωτερικές θήκες, σε βοηθά να οργανώσεις και να μεταφέρεις τα πράγματά σου όπου κι αν πας, σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Το σακίδιο αυτό κρατά στεγνό ό,τι κι αν βάλεις μέσα, ενώ επίσης, προστατεύει τα πράγματά σου από την άμμο και τη σκόνη.


Πίσω από το σχεδιασμό του βρίσκεται ο Klemen, ιδρυτής του brand DryTide, ο οποίος μας εξηγεί πώς ξεκίνησαν όλα: «Είχα πάντα πάθος για τις υπαίθριες δραστηριότητες. Να εξερευνώ νησιά, να ανεβαίνω σε βουνά και κυρίως να κολυμπώ και να κάνω surf. Κυνηγώντας αυτό το πάθος μου τα τελευταία 10 χρόνια, έχω ζήσει κάθε είδους καιρικές συνθήκες και κυρίως, αμέτρητες καταιγίδες, αναζητώντας ιδανικές συνθήκες για surf στη Μεσόγειο και αλλού.

Πριν από λίγα χρόνια ήμουν σε ένα ταξίδι για surfing στα νησιά Mentawai της Ινδονησίας, όπου συνήθως παίρνεις ένα μικρό σκάφος για να σε πάει σε ένα από τα surf spots της περιοχής. Το σκάφος μας ήταν αγκυροβολημένο σε βαθιά νερά όπου τα κύματα δεν σπάνε και δεν υπήρχε τίποτα για μίλια γύρω μας.

Σερφάραμε ωραία για περίπου μισή ώρα, όταν παρατηρήσαμε ότι ένα άλλο σκάφος πλησίαζε στο σημείο μας. Δεν δώσαμε μεγάλη σημασία, μέχρι που ακούσαμε κραυγές. Οι surfers στο άλλο σκάφος φώναζαν στον οδηγό τους, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά. Πώς εκείνο το σκάφος κατάφερε να πέσει κατευθείαν πάνω στο δικό μας, με πλήρη ταχύτητα, στη μέση ενός άδειου ωκεανού δεν το κατάλαβε κανείς.

Τα προσωπικά μου αντικείμενα βρέθηκαν να επιπλέουν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού κι εγώ καθόμουν στην σανίδα του surf, βλέποντας το σκάφος μας να βυθίζεται. Νιώθοντας έκπληξη, φόβο και σύγχυση ταυτόχρονα, σκέφτηκα ότι πρέπει να κάνω κάτι για να προστατεύω τα πράγματά μου από το νερό, απ’ όπου κι αν προέρχεται, τον ωκεανό ή τη βροχή.

Δεν με πειράζει το νερό. Για εμένα είναι πηγή ζωής και ατελείωτης χαράς. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα, ωστόσο, που τα προτιμώ στεγνά, όπως το τηλέφωνο, το φορητό υπολογιστή, την κάμερα, το πορτοφόλι και τα ρούχα μου.

Χρειαζόμουν ένα σακίδιο για ταξίδια, πεζοπορία, περίπατο και ταυτόχρονα ένα dry bag. Ένα σακίδιο που να αντέχει την πιο δυνατή βροχή και να παραμένει στεγνό στο εσωτερικό του, να προστατεύει τα πράγματά μου ακόμη κι αν πέσει στη θάλασσα, αλλά να είναι και κομψό.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η DryTide, με το σακίδιο να έχει δοκιμαστεί σε πολλές και διαφορετικές συνθήκες, από τις καταιγίδες της Μεσογείου και της Ινδονησίας, μέχρι σε εκδρομές με σκάφος και σε πεζοπορίες στη ζούγκλα».

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μέσω Facebook:

  • like στη σελίδα του Lovesurfing.gr
  • like στη σελίδα της DryTide
  • comment 2 φίλους σου

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μέσω Instagram:

  • follow το λογαριασμό του Lovesurfing.gr
  • follow το λογαριασμό της DryTide
  • comment 2 φίλους σου

***Μία συμμετοχή ανά άτομο στα σχόλια.
***Κέρδισε δύο επιπλέον συμμετοχές, ανεβάζοντας το διαγωνισμό σε story σου στο Instagram, κάνοντας tag το Lovesurfing.gr και την DryTide.
***Ο διαγωνισμός λήγει στις 15/02/2021 και ο νικητής, που θα προκύψει μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθεί στις 16/02/2021. Ο τυχερός θα πρέπει να επικοινωνήσει με την DryTide για να παραλάβει το δώρο του. Καλή επιτυχία σε όλους!