Έχεις πάρει την καινούρια σανίδα σου και ετοιμάζεσαι για τις πρώτες κοντινές ή πιο μακρινές εξορμήσεις της χειμερινής σεζόν προς αναζήτηση κύματος. Και κάπου πρέπει να τη φορτώσεις… Έχεις τοποθετήσει τις μπάρες αυτοκινήτου, αλλά σου λείπουν τα ειδικά προστατευτικά μαξιλάρια υποστήριξης;

Το Lovesurfing.gr σε συνεργασία με τα καταστήματα Frozenwave, σου κάνουν δώρο ένα σετ Dakine rack pads, στο χρώμα και το μέγεθος της επιλογής σου, για να μεταφέρεις τη σανίδα σου εύκολα και με ασφάλεια στα αγαπημένα σου surf spots.

Μπορείς να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό μέσα από το Facebook ή μέσα από το Instagram. Για να διεκδικήσεις το δώρο κάνε:

Ή

  • follow στη σελίδα του Lovesurfing.gr στο Instagram
  • follow στη σελίδα των Frozenwave στο Instagram
    https://www.instagram.com/explore/tags/frozenwave_eshop/
  • like στο post του διαγωνισμού
  • comment 2 φίλους σου που θα σερφάρετε μαζί

Ο διαγωνισμός λήγει στις 16 Νοεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 18 Νοεμβρίου. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο από τα καταστήματα Frozenwave. Καλή επιτυχία!

Στα καταστήματα Frozenwave, στη Γλυφάδα, το Ψυχικό και online στο frozenwave.gr, θα βρεις όλα τα σχετικά με τα αγαπημένα σου boardsports στην καλύτερη ποιότητα και τιμές. Εκεί μπορείς να διαλέξεις εξοπλισμό, ρούχα και αξεσουάρ από τα καλύτερα brands της αγοράς, Billabong, Element, Dakine, Hurley, RVCA, Vissla, Sector9. Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι πάντα στη διάθεσή σου για να σε καλύψει σε ό,τι χρειαστείς για τη θάλασσα, το βουνό και τις βόλτες στην πόλη, με skate ή χωρίς.