Αν υπάρχει κάποιο άλλο σπορ που είναι απόλυτα συνδεδεμένο με το surf, αυτό είναι το skateboard. Όπως ίσως ξέρεις, το skate έκανε την εμφάνισή του στην Καλιφόρνια στις αρχές της δεκαετίας του 1950, όταν οι surfers αναζητούσαν μία εναλλακτική μορφή διασκέδασης και άθλησης για τις μέρες εκείνες που δεν υπήρχε κύμα.

Κάπως έτσι προέκυψε αυτή η πολύ απλή κατασκευή, δηλαδή η ξύλινη σανίδα με τέσσερα ροδάκια, που μπορούσε να “σερφάρει” στην άσφαλτο. Τη δεκαετία του 1960 το skate άρχισε να κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους του surf, ειδικά όταν το περιοδικό Surf Guide ξεκίνησε να γράφει για αυτό, απογειώνοντας τη φήμη του.

Ακόμη και σήμερα, τα skateboards αναβιώνουν την κουλτούρα και τις καλές εποχές της Καλιφόρνια και της Venice Beach. Το skateboarding ήταν και θα είναι πάντα cool, ένα σπορ με ιδιαίτερη φιλοσοφία, που χαρίζει ελευθερία στον αναβάτη.

Το Lovesurfing.gr σε συνεργασία με το RideOnShop, σου κάνουν δώρο το Wave Longboard Pro Freeride. Ένα longboard μοναδικής ποιότητας, με trucks αλουμινίου, powder coated, εξοπλισμένα με μαλακά και υψηλής απορροφητικότητας bushings, που κατασκευάστηκε για άνετο freeriding. Τα μεγάλα decks από ξύλο σφενδάμου 9 φύλλων είναι ασύγκριτα, χάρη στην τέλεια ποιότητα κατασκευής τους. Η ποιότητα και η επεξεργασία των εξαρτημάτων πείθουν ως “τα καλύτερα στην κατηγορία” και αντέχουν σε οποιαδήποτε σύγκριση!

Μπορείς να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό μέσα από το Facebook ή μέσα από το Instagram. Για να διεκδικήσεις το δώρο κάνε:

Ή

Ο διαγωνισμός λήγει στις 14 Δεκεμβρίου και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 16 Δεκεμβρίου. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο από το RideOnShop. Καλή επιτυχία!