Η προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Η περιβαλλοντική συνείδηση είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση ενός υγιούς πλανήτη, αλλά και της ποιότητας ζωής μας.

Η εταιρεία BeMyFlower, έχοντας ως αρχές της, τη βιωσιμότητα, την επαναχρησιμοποίηση υλικών, τα ηθικά παραγόμενα προϊόντα και την υπευθυνότητα απέναντι στους συνειδητοποιημένους καταναλωτές, εισάγει eco-friendly προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον.

Μετά την επιτυχημένη προσπάθεια με τις μπαμπού οδοντόβουρτσες, καθώς για να διασπαστεί μια πλαστική οδοντόβουρτσα χρειάζονται περίπου 1.000 χρόνια, η BeMyFlower φέρνει στην Ελλάδα και την Κύπρο τα φυσικά αντηλιακά Suntribe.

Τα Suntribe περιέχουν νανοσωματίδια οξειδίου του ψευδαργύρου, μία λευκή μεταλλική σκόνη, αδιάλυτη στο νερό, που επιπλέον ανακλά τις ακτίνες UV, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και προσφέρουν ισχυρή προστασία ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία. Δεν περιέχουν επικίνδυνα χημικά ή περιττά συστατικά και είναι ασφαλή για εσάς και τον πλανήτη.

Είναι βιοδιασπώμενα με φυσικά και οργανικά συστατικά, αδιάβροχα αρά ιδανικά για θαλάσσια σπορ, δεν δοκιμάζονται στα ζώα και είναι εγκεκριμένα για χρήση σε ευαίσθητα υδρόβια περιβάλλοντα και ασφαλή για κοραλλιογενείς υφάλους. Επίσης, τα προϊόντα έχουν δείκτη προστασίας SPF 30, καθώς σύμφωνα με έρευνες, εκείνα με δείκτη προστασίας SPF 50 παρέχουν μόλις 1-2% μεγαλύτερη προστασία, αλλά επιβαρύνουν τόσο τον οργανισμό με διπλάσια ή τριπλάσια φίλτρα, όσο και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Το Lovesurfing.gr σε συνεργασία με την BeMyFlower, κάνει δώρο σε τρεις τυχερούς από ένα πακέτο που περιέχει:

  • ένα αντηλιακό Suntribe Face & Sport Natural Sunscreen SPF30 (30ml)
  • μία οδοντόβουρτσα BeMyFlower με λαβή από βιοδιασπώμενο φυσικό μπαμπού και νάιλον ίνες χωρίς ΒPA
  • μία οδοντόκρεμα Ben & Anna από πιστοποιημένα φυσικά συστατικά

Για να διεκδικήσεις τα δώρα κάνε:

  • like στη σελίδα του Lovesurfing.gr στο Facebook
  • like στη σελίδα της BeMyFlower στο Facebook
  • like στο post του διαγωνισμού
  • comment το όνομα ενός φίλου σουΟ διαγωνισμός λήγει στις 31 Αυγούστου και οι τρεις νικητές θα ανακοινωθούν στις 2 Σεπτεμβρίου. Καλή επιτυχία!