Ο Μάιος είναι μήνας γενεθλίων για το Lovesurfing.gr, που συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια ζωής και σερφαρίσματος εντός και εκτός διαδικτύου!

Για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας με εσάς που είστε πάντα δίπλα μας, η “οικογένειά μας”, σας προσφέρουμε σε συνεργασία με το OhanaTheProject (που στα χαβανέζικα σημαίνει οικογένεια) ένα unisex poncho, για να σας συνοδεύσει στα surf sessions που έρχονται και όχι μόνο!

Τα υπέροχα ponchos που φέρουν την υπογραφή OhanaTheProject, είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες προερχόμενες κυρίως από ανακυκλωμένα υλικά και απευθύνονται σε ενήλικες και παιδιά κάθε σωματότυπου, ακόμη και σε βρέφη από δύο μηνών. Όλες οι δημιουργίες είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητες και μπορείς να τις βρεις στο www.facebook.com/ohana.theproject και στο www.instagram.com/ohana_theproject.

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μέσω Facebook:

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό μέσω Instagram:

Ο διαγωνισμός λήγει στις 20/05/2020 και ο νικητής, που θα προκύψει μετά από κλήρωση, θα ανακοινωθεί στις 22/05/2020, ημέρα γενεθλίων του Lovesurfing.gr. Ο τυχερός θα πρέπει να επικοινωνήσει με το OhanaTheProject για να παραλάβει το δώρο του. Καλή επιτυχία σε όλους!

SHARE