Η 28η Οκτωβρίου, εκτός από εθνική εορτή, είναι μια καλή ευκαιρία για απόδραση, που αν συνδυαστεί με surf, αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό. Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, αν θέλεις να κάνεις surf υπό την καθοδήγηση έμπειρων surf instructors, έχεις δύο επιλογές.

Surf camp @ Πελοπόννησος
Το ΚΥΜΑ surf school διοργανώνει ένα ακόμη surf camp, στην περιοχή της Ζαχάρως, στην παραλία Κακόβατος, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το δημοφιλές αυτό σπορ, αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσα στο νερό.
Το surf camp περιλαμβάνει:

  • Μεταφορά από Αθήνα και επιστροφή
  • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο δίπλα στο surf spot
  • Δύο μέρες μάθημα surf ή SUP (ανάλογα τις καιρικές συνθήκες), προπόνηση με balance board (Indo board), carver surf skate και τραμπολίνο
  • Όλο τον εξoπλισμό (surfboard,wetsuits)
    Για περισσότερες πληροφορίες: kymasurfschool.gr@gmail.com, www.kymasurfschool.gr

Surf safari @ Κρήτη
Το DiscoveringCrete.gr διοργανώνει το πρώτο surf safari στην Κρήτη. Ο Αλέξανδρος Φατσέας και ο Ισίδωρος Πλυτάς σε περιμένουν για να ψάξετε τα καλύτερα spots και να ευχαριστηθείς το διήμερο σερφάροντας. Αν επιθυμείς, υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του surfari και για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες: discoveringcrete.gr/product/surfari/και info@discoveringcrete.gr.