Το Flow Film Festival είναι για μια ακόμη χρονιά εδώ. Φέτος, εκτός από δράση έχει και οικολογικό χαρακτήρα, αφού εστιάζει στο στοιχείο της βιωματικής ανάπτυξης των action sports, έχοντας ως δεδομένο ότι για να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας σπορ, θα πρέπει να κατανοήσουμε την ανάγκη για προστασία του φυσικού μας πλούτου.

Μένοντας στο κομμάτι της δράσης, θα προβληθούν οι κορυφαίες ταινίες για τα extreme sports που κυκλοφόρησαν φέτος στην 4Κ οθόνη του Flow. Συγκεκριμένα, πέντε κινηματογραφικές πρεμιέρες, ανάμεσα σε αυτές η καινούργια ταινία της Red Bull Media House Films, “Paradigm Lost”, με πρωταγωνιστή τον Kai Lenny, δύο film projects γυρισμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα, ενώ θα υπάρξει και ο διαγωνισμός για ταινίες μικρού μήκους Ελλήνων κινηματογραφιστών με τίτλο, “The Thing About Shorts”.

Περνώντας στο κομμάτι της οικολογίας, ο Δημήτρης Λιόσης και ο Χρήστος Ρέτσης θα παρουσιάσουν ανακατασκευασμένες σανίδες surf, στο πλαίσιο της Eco Exhibition, που επίσης θα περιλαμβάνει ανακυκλωμένες σανίδες skate και snowboard. Παράλληλα, θα υπάρχουν διαδραστικές δραστηριότητες, όπως skate park, δοκιμές ηλεκτρικών skate και ποδηλάτων, μηχανήματα ανακύκλωσης πλαστικού και άλλα, με σκοπό την περιβαλλοντολογική ευαισθητοποίηση των επισκεπτών. Το Flow θα ολοκληρώσει η έκθεση boardsports που θα φιλοξενηθεί στο φουαγιέ της εκδήλωσης, ενώ θα υπάρχουν πολλά δώρα για το κοινό.

Αθήνα: 2 Δεκεμβρίου – Αμφιθέατρο ΑΕΙ Πειραιώς Τ.Τ (είσοδος από Πέτρου Ράλλη 76 & Σαλαμινίας, Αιγάλεω)
Θεσσαλονίκη: 9 Δεκεμβρίου – Αποθήκη Δ, Λιμάνι Θεσσαλονίκης