Η Ελλάδα θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στο ISA World StandUp Paddle and Paddleboard Championship (WSUPPC), που θα διεξαχθεί στη Δανία, από την 1η ως τις 10 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα που θα μας εκπροσωπήσει απαρτίζεται από τους αθλητές Νίκο Καλατζάκη, Αλέξανδρο Πράπα, Νίκο Συρίγο και Γιώργο Φράγκο.

Η Πανελλήνια Ένωση Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης (ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ) / Hellenic SUP & Surf Association (HSSA), μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Surfing (ISA) και μοναδικός εκπρόσωπός της στην Ελλάδα, έκανε την επιλογή για τη σύνθεση της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ISA, βάσει των αποτελεσμάτων των αγώνων του ΕuroTour Agios Nikolaos On SUP 2017.

Κάθε ένας από τους τέσσερις αθλητές θα αγωνιστεί σε ένα διαφορετικό discipline και συγκεκριμένα, ο Νίκος Συρίγος στο SUP Racing Technical και το SUP Racing Sprint που θα διεξαχθούν στην Κοπεγχάγη, οι Αλέξανδρος Πράπας και Γιώργος Φράγκος στο SUP Racing Distance και ο Νίκος Καλατζάκης στο SUP Surfing, αγώνες που θα διεξαχθούν στο Vorupør.  Ευχόμαστε στην ελληνική ομάδα καλή επιτυχία!