Το surf είναι ένα άθλημα πολύ διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια και βέβαια για τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι τα παιδιά, από μικρή ηλικία, μπορούν να κατανοούν την ιδέα του surf και να πιάνουν κύματα μόνα τους!

Το Chania Surf Club θα λειτουργήσει παιδικά ολοήμερα τμήματα, από 16 ως 27 Ιουλίου, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, με βασικό στόχο την υγιή μετάδοση του αθλητισμού και τη γνωριμία με τη θάλασσα μέσω των αθλημάτων του surf και του SUP. Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και τους δίνουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δημιουργικό τρόπο, υπό την εποπτεία καθηγητών φυσικής αγωγής και προπονητών της ISA.

Στη διάρκεια του Kids Surf Camp θα κληρωθούν τρεις στολές και μια σανίδα surf, δίνοντας έτσι ένα έξτρα κίνητρο στα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα υπέροχα αθλήματα του surf και του SUP. Τη λειτουργία των παιδικών τμημάτων στηρίζει η Rip Curl, η οποία είναι πάντα κοντά στα αθλήματα σανίδας και στηρίζει τους καλύτερους αθλητές. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/events/790924231100497/