Θες να μάθεις να σερφάρεις και να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία; Τότε, κλείσε τώρα θέση στο surf camp που διοργανώνει το ΚΥΜΑ surf school στην Πελοπόννησο, στην περιοχή της Ζαχάρως, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 3-5 Ιουνίου.

Το surf camp απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το surf και το SUP, αλλά και σε εκείνους που είναι θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσα στο νερό.

Το surf camp περιλαμβάνει:
* Μεταφορά από Αθήνα και επιστροφή.
* Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο δίπλα στο surf spot με free wifi, πρωινό,
δεκατιανό, ενεργειακό ποτό και βραδινό σε ταβέρνα μπροστά στο spot.
* Τρεις μέρες μαθήμα surf ή SUP (ανάλογα τις καιρικές συνθήκες), yoga, Pilates, προπόνηση με balance board (Indo board), carver surf skate, τραμπολίνο και βόλτα στη λίμνη Καϊάφα.

Επίσης, σε κάθε συμμετέχοντα προσφέρεται όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός (surfboards, sup, wetsuits, yoga mats, κλπ), μία τσάντα με χρήσιμα δώρα, έκπτωση 20% στα surf shops www.s.exhouse.gr και www.kymasurf.gr, έκπτωση 20% στο ΦΟΙΒΗ PILATES/YOGA & WELLNESS (www.fpilates.gr) και τέλος, πλούσια δώρα μέσω κλήρωσης!

Εσύ θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου, πετσέτα θαλάσσης, καπέλο, αντηλιακό, γυαλιά ηλίου, μαγιό και το σημαντικότερο, την καλύτερή σου διάθεση.

Η τιμή του πακέτου είναι €250. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στα τηλ.: 2108982666 – 6946247895 – 6944276638 ή επικοινωνήστε στο email: kymasurfschool.gr@gmail.com
www.kymasurfschool.gr