Το surf πρεσβεύει μια ιδιαίτερη κουλτούρα, που σημαίνει αγαπώ τη θάλασσα, μου αρέσει η περιπέτεια, κάνω νέες παρέες και ταξιδεύω για να βρω το κύμα. Τελικά στο surf, φαίνεται πως το κύμα είναι η λέξη-κλειδί, αφού όλα περιστρέφονται γύρω από αυτό…

Το ΚΥΜΑ είναι ένα ολοκληρωμένο brand που πρωτοεμφανίστηκε το 2013. “Το όνομα πρόεκυψε συνειρμικά καθώς η λέξη “κύμα” είναι αυτή που χρησιμοποιούμε περισσότερο όλοι όσοι κάνουμε surf”, μας λένε οι υπεύθυνοι. Διαθέτει είδη ρουχισμού, εξοπλισμό και αξεσουάρ, ό,τι έχει να κάνει με το surf, τα οποία μπορεί να βρει κανείς στο e-shop της εταιρείας, αλλά και σε καταστήματα.

Ολοκληρώνεται με την ομώνυμη σχολή και το shaping room, εκεί όπου κατασκευάζονται οι σανίδες ΚΥΜΑ, οι οποίες χωρίζονται στις soft (για εκπαιδευτική χρήση και αρχάριους) και στις εποξικές και πολυεστερικές, με πολύ όγκο και λίτρα, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις συνθήκες που συναντά κανείς στις ελληνικές θάλασσες.

Πολλά από τα προϊόντα γίνονται σε συνεργασία με γνωστές εταιρείες του χώρου στο εξωτερικό, όπως οι στολές σε συνεργασία με τη Janga, οι ιμάντες, τα φινάκια και τα leash με την Creatures of Leisure, κλπ.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας μας δίνουν tips για την επιλογή της σωστής σανίδας και τη συντήρηση που χρειάζεται ο εξοπλισμός: Η επιλογή γίνεται βάσει εμπειρίας, ανάλογα με την ηλικία, τα κιλά και βέβαια σε σχέση με τα spots όπου ραϊντάρει κάποιος. Όσο περισσότερο θέλεις να κάνεις surf, τόσο καλύτερα να επιλέξεις ένα σανίδι με πολλά λίτρα.
Μία ελαφριά συντήρηση είναι απαραίτητη, δηλαδή, ξέπλυμα της σανίδας με γλυκό νερό μετά τη χρήση ή αν υπάρξει κάποιο χτύπημα καλό είναι να επισκευαστεί άμεσα. Οι στολές χρειάζονται κι αυτές ξέπλυμα μετά τη χρήση. Η διάρκεια ζωής τους είναι περίπου 2-3 σεζόν, αν και πέρα από τη χρήση, τα υλικά φθείρονται και με το πέρασμα του χρόνου.