Στο πλαίσιο του 4th Adventure Film Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών, στο Ψυχικό, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις -μεταξύ άλλων- την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο “Με τη ματιά ενός surfer“, με υλικό από το φωτογραφικό φακό των Βασίλη Καραγεωργίου και Κωνσταντίνου Μιάμη. Η από κοινού έκθεση των δύο φίλων και surfers, θα σε ταξιδέψει σε μέρη όπου έχουν βρεθεί οι ίδιοι μετά από ατελείωτα χιλιόμετρα οδήγησης, για να πετύχουν τις ιδανικές συνθήκες και να απολαύσουν την αγαπημένη τους δραστηριότητα, το surf.

Ο Βασίλης Καραγεωργίου ασχολείται με τα αθλήματα περιπέτειας από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Αγωνιστική ιστιοπλοΐα, windsurf, θαλάσσιο σκι, BMX, snowboard, wakeboard, είναι μερικά από τα αθλήματα που καταπιάστηκε από παιδί. Τα τελευταία 15 χρόνια το surf μονοπωλεί τον ελεύθερο χρόνο του, για το οποίο βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση κυμάτων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Η ενασχόληση με τη φωτογραφία ήρθε και αυτή πολύ νωρίς, καθώς ήταν το μέσο καταγραφής των προσπαθειών αυτών. Ο εξοπλισμός και οι φωτογραφικές γνώσεις βέβαια είναι σε ερασιτεχνικό επίπεδο, όπου μαζί με τα σανίδια, τις στολές, τα φινάκια, τα κεριά, περιλαμβάνεται και το σακίδιο της κάμερας.

Ο Κωνσταντίνος Μιάμης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη δυτική Πελοπόννησο, όπου η επαφή με τη φύση και τις δραστηριότητες σε αυτή ήταν έντονη και συνεχής από τα πρώτα παιδικά του χρόνια. Εκεί έγινε και η πρώτη επαφή με το surf. Αργότερα, στην Αθήνα ως φοιτητής και ταξιδεύοντας εντός κι εκτός Ελλάδας, ανακάλυψε το βουνό και τις ομορφιές του, αλλά πάντα η θάλασσα ήταν εκείνη στηνν οποία επέστρεφε. Έτσι, τα τελευταία 10-12 χρόνια προσπαθεί να είναι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Σανίδες, στολές, κεριά αποτελούν το βασικό εξοπλισμό του, καθώς επίσης και μια κάμερα, γιατί αναπόφευκτα γεννιέται και η επιθυμία να φωτογραφίσει τα κύματα, τους φίλους του πάνω σε αυτά, τα τοπία και τις εναλλαγές του καιρού.