Η Πανελλήνια Ένωση Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης (ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ.)-Hellenic Surf & SUP Association (HSSA), η μοναδική εκπρόσωπος για την ελληνική επικράτεια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Surf (ISA), η οποία αποτελεί την μοναδική αναγνωρισμένη Διεθνή Ομοσπονδία για τα αθλήματα του Surf και του SUP από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, προκηρύσσει εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών/τριών που θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα ISA World Surfing Games 2020.

Η διαδικασία επιλογής από την ΠΑΝΕΟΣΚ έχει στόχο την αξιοκρατία και την τήρηση των αρχών των ίσων ευκαιριών. Τα Hellenic Surfing Games, υπό την αιγίδα της  ISA (Διεθνούς Ομοσπονδίας Surf), θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 20η Φεβρουαρίου – 30η Απριλίου 2020. Θα συμπεριληφθούν δύο διαφορετικές εκδηλώσεις.

Η μία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά Κρήτης και η δεύτερη στην Πάργα Ηπείρου. Οι δύο αυτές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν βάσει καιρικής πρόγνωσης και μόνο Σάββατο/Κυριακή με ανακοίνωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν και τελική επιβεβαίωση τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

Οι διακριθέντες και από τις δυο εκδηλώσεις των Hellenic Surfing Games 2020, θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στα World Surfing Games, τα οποία διοργανώνει η ISA (International Surfing Association) τον Μάιο 2020 (θα ανακοινωθεί σύντομα).

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις έχουν όλα τα μέλη της ΠΑΝΕΟΣΚ, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HSSA.

SHARE