Αγαπάς το surf, αλλά ο καιρός δεν σου κάνει συχνά το κέφι και το κύμα δεν φαίνεται να έρχεται… Για αυτές τις μέρες, λοιπόν, που αναζητάς μία εναλλακτική μορφή διασκέδασης και άθλησης, μπορείς να «σερφάρεις» στην άσφαλτο με τα φανταστικά surfskate της Slide, τα οποία διατίθενται αποκλειστικά από το RideOnShop σε όλη την Ελλάδα.

Η Slide έχει κερδίσει έδαφος τα τελευταία χρόνια στο χώρο και πλέον αποτελεί ορόσημο για τους surfers σε όλο τον κόσμο, γιατί τα surfskate με την υπογραφή της:

  • Είναι σε προσιτές τιμές σε σχέση με ανταγωνιστικές μάρκες surfskate.
  • Έχουν κορυφαία ποιότητα, ανθεκτικά υλικά και εξαρτήματα που κατασκευάζονται υπό την αυστηρή επίβλεψη της Sancheski, της θρυλικής οικογένειας από το Irun της Ισπανίας, που αποτελεί σταθμό στην ιστορία του skateboard στην Ισπανία, καθώς κατασκευάζουν skateboards από το 1966!
  • Είναι εξαιρετικά για χρήση στο δρόμο ή στο skatepark και εύκολα για κάθε επίπεδο αναβάτη.
  • Κυκλοφορούν σε πανέμορφα retro σχέδια, εμπνευσμένα από τα θρυλικά 60’s και 70’s.
  • Διαθέτουν νέο σχεδιασμό στο μπροστινό truck, το εξωπραγματικό New Wave 3.0, κάνοντας την αίσθηση του surfing στο δρόμο πιο ρεαλιστική από ποτέ.
  • Παρέχουν υπηρεσίες after sales με spare parts και υποστήριξη τόσο από το RideOnShop, όσο και την Sancheski.

Το RideOnShop σε καλωσορίζει στην οικογένεια της Slide και σε προσκαλεί για ένα test ride στο κατάστημα στη Γλυφάδα, Τζαβέλλα 14, 16675.

Επιπλέον, το RideOnShop προσφέρει σε όλους τους φίλους του Lovesurfing.gr έκπτωση 20% για αγορά από το κατάστημα. Η προσφορά ισχύει έως 15 Ιουνίου 2020.

SHARE