Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του ο καυτός ήλιος, που μπορεί να αποτελεί πηγή ζωής και ευεξίας, αλλά ταυτόχρονα έχει βλαβερές συνέπειες στην υγεία της επιδερμίδας όταν η έκθεση σε αυτόν γίνεται αλόγιστα και χωρίς προστασία.

Τα φυσικά αντηλιακά Suntribe, με νανοσωματίδια οξειδίου του ψευδαργύρου, μία λευκή μεταλλική σκόνη, αδιάλυτη στο νερό, που επιπλέον ανακλά τις ακτίνες UV, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά και προσφέρουν ισχυρή προστασία ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία. Δεν περιέχουν επικίνδυνα χημικά ή περιττά συστατικά και είναι ασφαλή για εσάς και τον πλανήτη.

Είναι βιοδιασπώμενα με φυσικά και οργανικά συστατικά, αδιάβροχα αρά ιδανικά για θαλάσσια σπορ, δεν δοκιμάζονται στα ζώα και είναι εγκεκριμένα για χρήση σε ευαίσθητα υδρόβια περιβάλλοντα και ασφαλή για κοραλλιογενείς υφάλους. Επίσης, τα προϊόντα έχουν δείκτη προστασίας SPF 30, καθώς σύμφωνα με έρευνες, εκείνα με δείκτη προστασίας SPF 50 παρέχουν μόλις 1-2% μεγαλύτερη προστασία, αλλά επιβαρύνουν τόσο τον οργανισμό με διπλάσια ή τριπλάσια φίλτρα, όσο και το θαλάσσιο περιβάλλον.

Τα αντηλιακά Suntribe αποτελούν ιδέα και δημιουργία τριών φίλων από τη Σουηδία –Karl, Hampus και Julia– surf instructors και φίλοι των εξωτερικών δραστηριοτήτων, που αναζητούσαν ένα προϊόν υψηλής απόδοσης σε ακραίες καιρικές συνθήκες και φιλικό προς το περιβάλλον, αφού κάθε χρόνο, 14.000 τόνοι αντηλιακού καταλήγουν στη θάλασσα, οδηγώντας σε καταστροφή της θαλάσσιας ζωής. Και πέτυχαν να κάνουν τη διαφορά! Περισσότερες πληροφορίες στο suntribesunscreen.com.

Το Lovesurfing.gr σε συνεργασία με την Suntribe Sunscreen, κάνει δώρο σε έναν τυχερό το Suntribe Body & Face Natural Sunscreen SPF30 (50ml) και Suntribe Face & Sport Natural Sunscreen SPF30 (30ml). Για να τα διεκδικήσεις, κάνε like τη σελίδα του Lovesurfing.gr στο Facebook, share τη δημοσίευση στο Facebook, follow τη σελίδα του Lovesurfing.gr στο Instagram και like στη φωτογραφία του διαγωνισμού. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 12 Ιουλίου.