Δημιουργική και πολύχρωμη, η τέχνη -κάθε είδους- που σχετίζεται με το surf, έρχεται να μας δώσει λίγη από αυτή την αίσθηση ελευθερίας και ευφορίας που μας χαρίζει το ίδιο το σπορ. Τι γίνεται όταν πολλοί ταλαντούχοι καλλιτέχνες -και μαζί τους η ευρύτερη κοινότητα του surf- συγκεντρώνονται για τρεις ημέρες στον ίδιο χώρο; Προκύπτει μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία για τους λάτρεις του surf και όχι μόνο.

Μιλάμε βέβαια για το Surf Art Festival, που έκανε δειλά δειλά την πρώτη του εμφάνιση πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά όπως φαίνεται, εξελίσσεται σε έναν θεσμό ο οποίος καθιερώνεται στην πόλη της Αθήνας. Για όσους δεν γνωρίζουν ήδη, πρόκειται για ένα φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία, σωματική και ψυχική!

Εκθέσεις φωτογραφίας, διαγωνισμοί, κατασκευές art και design, customization surf boards από γνωστούς καλλιτέχνες, surf simulator, yoga, Pilates, μαθήματα surf και lifeguarding, ταινίες, ζωγραφική, παιχνίδια, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα φιλοξενήσει φέτος το Surf-Art Festival! Παράλληλα, στον έναν από τους δύο στεγασμένους χώρους θα διεξαχθεί μία μεγάλη EXPO γνωστών εταιρειών με αξεσουάρ, είδη ρουχισμού και εξοπλισμού γύρω από το surf, το skate και το snowboard.

Όλα αυτά θα συνοδευθούν φυσικά από πολύ μουσική, με Dj sets και συναυλίες, που θα κλείνουν κάθε μία από τις τρεις του φεστιβάλ. Μια γιορτή χαράς και δημιουργίας, που κάθε χρόνο φέρνει για λίγες μέρες την κουλτούρα του surf στην πόλη. Ραντεβού στον Πολυμορφικό Χώρο Προορισμός Παπαστράτος, στον Πειραιά, στις 26-28 Μαΐου. 

Surf Art Festival Vol.4

Take a sneak peek of this year's activities and live acts we have planned for you @ Surf Art Festival !!!Event: https://www.facebook.com/events/222191994913548/

Δημοσιεύτηκε από Surf Art Festival στις Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017