Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 3ος γύρος του 4th HSSA National SUP Tour, με τον αγώνα Poros On SUP, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιουνίου στην πανέμορφη παραλία Ασκέλι, από την Π.Α.Ν.Ε.Ο.Σ.Κ, υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου και του Λιμενικού Ταμείου Πόρου. Οι συμμετοχές έφτασαν τις τριάντα, με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες SUPers να είναι παρόντες για ακόμη μια φορά σε διοργάνωση της Π.Α.Ν.Ε.Ο.Σ.Κ.

Τάσος Τσούρης, Γιώργος Κωνσταντής,, Αλέξανδρος Πράπας

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στην κατηγορία Ανδρών 14’, ο Γιώργος Κωνσταντής έκανε την πρώτη του φετινή νίκη και στις δύο επόμενες θέσεις ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Πράπας και Τάσος Τσούρης. Στη κατηγορία Ανδρών 12,6’, πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Σούκουλης και δεύτερος ο Γιώργος Σταματέλος, ενώ αντίστοιχα στην κατηγορία Γυναικών 12,6’, πρώτη τερμάτισε η Κυβέλη Αμπελά.
Στην κατηγορία Masters, πρώτος τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Γεραλέξης, δεύτερος ο Γιάννης Τοψαχαλίδης και τρίτος ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος. Στην κατηγορία Fun Ανδρών, τις τρεις πρώτες θέσεις έλαβαν αντίστοιχα οι Γιάννης Αβραμίδης, Αλέξανδρος Νόνας και Αναστάσιος Μάνης, ενώ στην κατηγορία Fun Γυναικών, οι Μιχαέλα Μάιλετ, Ματούλα Χέλμη και Αλίνα Μουχαμεντζιάνοβα. Τέλος, στην κατηγορία Παίδων, πρώτος τερμάτισε ο Νικόλας Μαλεκάκης, εντυπωσιάζοντας ακόμα μια φορά με την επίδοσή του! Αναλυτικά αποτελέσματα εδώ: https://esportevents.gr/events/events.php?id=682 https://esportevents.gr/events/events.php?id=683
Η επόμενη στάση του 4th HSSA National SUP Tour θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Μάτι Αττικής, την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018. Το 4th HSSA National SUP Tour τρέχει πάντοτε με την υποστήριξη της BIC, του Surfmarket.gr και της Inspedrone.