Το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά Κρήτης, και συγκεκριμένα στην παραλία της Παλαιοχώρας, η πρώτη εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης (ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ.) / Hellenic Surf & SUP  Association (HSSA), με σκοπό την ανάδειξη των τριών Ελλήνων αθλητών/τριών που θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής, βάσει βαθμολογίας, στα ISA World Surfing Games, στην Ιαπωνία.
Δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις έχουν όλα τα μέλη της ΠΑΝ.Ε.Ο.ΣΚ, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Οι δοκιμασίες στις οποίες θα κληθούν να διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες θα είναι η επίδειξη των δεξιοτήτων τους πάνω στο κύμα. Οι κριτές των εκδηλώσεων, Μαρία Ζαχαροπούλου, Κωνσταντίνος Κοπανιτσάνος και Ισίδωρος Πλυτάς, είναι πιστοποιημένοι από την ISA. Θα ακολουθήσει μέχρι τις 20 Απριλίου η δεύτερη εκδήλωση στην Πάργα.
Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής: http://hssa.gr/chania-2019/
Η ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ. είναι η μοναδική εκπρόσωπος για την ελληνική επικράτεια της Διεθνούς Ομοσπονδίας Surf  (ISA), η οποία αποτελεί τη μοναδική αναγνωρισμένη Διεθνή Ομοσπονδία για τα αθλήματα του surf και του SUP από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.