Τo Surf Art Festival επιστρέφει για πέμπτη χρονιά, στις 15-17 Ιουνίου και επιτέλους, κατεβαίνει θάλασσα! Φέτος θα φιλοξενηθεί σε ένα πολύ ξεχωριστό χώρο στο Φάληρο, στο γήπεδο Beach Volley των Ολυµπιακών εγκαταστάσεων, όπου παραδόξως δεν έχει ξαναγίνει ποτέ κάποια εκδήλωση. Ο χώρος βρίσκεται απέναντι από το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και αποτελεί µία µικρή απόδραση από το αστικό τοπίο, µε φοίνικες, λευκή άμμο, πολύ καλό σχεδιασµό φωτισµού, χώρο στάθµευσης, τουαλέτες και όλα όσα χρειάζονται για να στηθεί µία πολύ οργανωµένη EXPO διάρκειας τριών ηµερών.

Τo Surf Art Festival έχει ως κεντρικό θέµα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία και την ευεξία, σωµατική και ψυχική. Συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες, όπως έκθεση φωτογραφίας, κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγµένους καλλιτέχνες και painting workshop, στο οποίο µπορούν να συμμετάσχουν οι επισκέπτες. Επίσης, περιλαμβάνει έκθεση τέχνης, σινεµά, κουκλοθέατρο, ακροβατικά, skate, ποδήλατα, συμμετοχή σχολών yoga, διαλογισµού, σεµινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα και βέβαια συναυλίες.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο χώρο της µοτοσυκλέτας, καθώς για πρώτη φορά εκτός από την καθιερωμένη έκθεση, θα γίνει επίδειξη «Beach bikes and Bums» σε συνεργασία µε την επίσηµη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena και άλλους µεγάλους κατασκευαστές του χώρου. Τo Surf Art Festival θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Το Lovesurfing.gr, χορηγός επικοινωνίας, θα σε ενημερώνει για ό,τι νεότερο.

SHARE