Το πρώτο τριήμερο του 2019 πλησιάζει και συνδυάζεται με το τελευταίο Σαββατοκύριακο των Αποκριών και την Καθαρά Δευτέρα. Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις μια μικρή απόδραση από τις 9 ως τις 11 Μαρτίου και να περάσεις τις μέρες αυτές στη θάλασσα κάνοντας surf, διοργανώνονται τρία surf camps, στην Κρήτη και την Πελοπόννησο.

Το Chania Surf Club, στο πλαίσιο των Winter Surf Camps 2019, σε περιμένει με έμπειρους εκπαιδευτές, premium εξοπλισμό και κρητική φιλοξενία, σε ένα φιλικό περιβάλλον, στην παραλία Χρυσή Ακτή για να ζήσεις μια ξεχωριστή εμπειρία, να γνωρίσεις νέους φίλους και να κάνεις μίνι διακοπες, είθε θέλεις να μάθεις να σερφάρεις, είτε ασχολήθηκες πρόσφατα και θέλεις να βελτιώσεις την τεχνική σου.
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/242542699966235/

Το Surfing Crete σε προσκαλεί να συνδυάσεις surf, παραδοσιακή κουζίνα στο πνεύμα των ημερών και πέταγμα χαρταετού στην Κρήτη, σε ένα ακόμη surfari, το οποίο περιλαμβάνει:
-Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο
-Μεταφορά από και προς αεροδρόμιο και λιμάνι Χανίων
-Μεταφορά στα surf spots
-Μαθήματα surf
-Διάθεση εξοπλισμού surf
-Μεσημεριανό σνακ
Για επιπλέον πληροφορίες: https://www.surfingcrete.gr/winter-surf-camps/

Το ΚΥΜΑ surf school ετοιμάζει ένα surf camp στην παραλία Κακόβατος, στην περιοχή της Ζαχάρως, το οποίο απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν το surf και σε όσους ασχολήθηκαν πρόσφατα και θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση μέσα στο νερό. Το πακέτο περιλαμβάνει:
– Μεταφορά από Αθήνα και επιστροφή με μίνι βαν
– 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο μπροστά στο surf spot με free wifi, πρωινό και βραδινό σε ταβέρνα μπροστά στο spot
– 3 μέρες μάθημα surf  (ανάλογα τις καιρικές συνθήκες)
– Yoga
– Προπόνηση με carver surf skate
– Balance board (Indo board)
– Τραμπολίνο
– Όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (surfboard, wetsuits, κλπ)
Περισσότερες πληροφορίες: https://www.facebook.com/events/385146742244366/?active_tab=about