Η κορυφαία κολυμβητική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της πλαζ Βάρκιζας- Varkiza Resort (Yabanaki). Το XTERRA O.W.S. Challenge διοργανώνουν ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η XTERRA Greece – TRIMORE, το οποίο φέτος θα αποτελέσει ένα διήμερο αθλητικής απόλαυσης και ψυχαγωγίας για τους κολυμβητές, τις οικογένειες και τους φίλους τους, καθώς θα περιλαμβάνει διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις. από yoga μέχρι ποδήλατο για παιδιά.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί και τις δύο ημέρες το SUP Experience by BIC, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να γνωρίσει το άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας.

Η κολυμβητική O.W.S. διοργάνωση της XTERRA Greece που ξεκίνησε το 2013, έδωσε στα “ραντεβού” των κολυμβητών μία νέα διάσταση και μία τελευταία ευκαιρία διασκέδασης στη θάλασσα πριν τη χειμερινή ανάπαυλα. Σήμερα, ο θεσμός αυτός αποτελεί ένα εξαιρετικά μεγάλο αγώνα, κορυφαίας ποιότητος και ασφάλειας, με αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό.