Μία από τις πρώτες κινήσεις που κάνεις μετά από ένα surf session είναι να φορέσεις το πόντσο σου ή να σκουπιστείς με την πετσέτα. Το σίγουρο είναι ότι με την ποιότητα, τη φρεσκάδα και τα έξυπνα prints της One Zipper, θα ανυπομονείς να βγεις από το νερό. Πίσω από το project βρίσκονται δύο κορίτσια με ωραίες ιδέες και επιχειρηματικές ανησυχίες, η Γιούλη Λαρά και η Στελλίνα Παναγιωτοπούλου, τις οποίες μπορείς να συναντήσεις και φέτος, όπως και στα προηγούμενα Surf Art Festival.

Με το υδάτινο στοιχείο να αποτελεί δεύτερη φύση για τη Γιούλη, πρώην πολίστρια της Βουλιαγμένης -έχει στο ενεργητικό της επτά πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο Champions Cup, δύο Super Cup Ευρώπης, ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Σαγκάη το 2011 και ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2004 με την Εθνική Ομάδα- σίγουρα γνωρίζει τις ανάγκες όσων ασχολούνται με τα σπορ του νερού και όχι μόνο.

Η OneZipper είναι ένα ελληνικό brand, που ξεκίνησε σχεδιάζοντας και παράγοντας εξολοκλήρου στη χώρα μας ολόσωμες αθλητικές φόρμες και στη συνέχεια πέρασε στη δημιουργία πετσετών και πόντσο. Η Γιούλη μας εξηγεί τη φιλοσοφία της εταιρείας: «Στην One Zipper έχουμε ένα quote που μας εκφράζει: Be an innovator, not an imitator! Προσπαθούμε σε κάθε συλλογή μας να κάνουμε κάτι καινοτόμο, έχοντας πάντα σαν γνώμονα την άνεση, την ποιότητα των υφασμάτων και την κομψότητα των ρούχων. Το ύφασμα που χρησιμοποιούμε είναι microfiber, απαλό στο δέρμα, εξαιρετικά απορροφητικό, γρήγορο στο στέγνωμα, μικρό σε όγκο και πάνω από όλα σε φανταστικά σχέδια. Φέτος τα σχέδιά μας χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, retro towels με αυθεντικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες των 30’s , 40’s και 50’s, και design towels με χαρούμενα πολύχρωμα σχέδια που ακολουθούν τη μόδα του καλοκαιριού. Με τη διαδικασία της ψηφιακής εκτύπωσης, πετύχαμε απόλυτη ευκρίνεια και αντοχή του σχεδίου στις δύσκολες καλοκαιρινές συνθήκες, με διαστάσεις 100×150εκ. και βάρος μόνο 400γρ. Μπορούμε να δημιουργήσουμε οποιοδήποτε design, είτε με τη βοήθεια γραφίστα, είτε χρησιμοποιώντας κάποια φωτογραφία με καλή ανάλυση».

www.onezipper.gr

 

SHARE