Ήταν το 2004 ότι ξεκίνησε η ιδέα για την κατασκευή σανίδων του surf.  Μια ιδέα που γεννήθηκε από την αγάπη για το surf και ταυτόχρονα από την ανάγκη για σανίδες, σε μια χώρα που, εκείνη την εποχή, έκανε τα πρώτα της βήματα στο άθλημα αυτό.

Έτσι δημιουργήθηκε η Cohete Surfboards, πριν από 15 χρόνια, που πέρασαν τόσο όμορφα, κάνοντας την αγάπη για το surfing να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, πάντα πιέζοντας τα όρια ώστε η εταιρεία να πρωτοπορεί σε οτιδήποτε κάνει. Από τη χρήση ανθρακονήματος, μέχρι την επέκταση της σε διεθνές επίπεδο.

Τώρα, ήρθε η στιγμή για την Cohete Surfboards να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα που απαιτεί ωριμότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό σε όποιον θέλει να αλλάξει τη ζωή του μέσα από το surfing, ανακοινώνοντας τη δημιουργία της Cohete Surf Academy.

Στόχος της Cohete Surf Academy είναι να διδάξει όλη τη γνώση ετών για τη θάλασσα, τις σανίδες surf, τη δεοντολογία του αθλήματος και να δώσει άλλο νόημα στην εμπειρία μάθησης. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιούνται οργανωμένες εκδρομές στην Ελλάδα (και όχι μόνο), ατομικά μαθήματα στο δικό σου home break, ώστε να απολαύσει κάθε ενδιαφερόμενος όσα απλόχερα προσφέρει η θάλασσα με ασφάλεια και περιβαλλοντική συνείδηση.

Λένε ότι μόνο ένας surfer ξέρει το συναίσθημα… Ήρθε η ώρα να το μάθεις και εσύ! Επικοινώνησε με την Cohete Surfboards για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις.