Το καθιερωμένο πλέον Surf Art Festival πραγματοποιείται για έκτη χρονιά, στις 12-14 Ιουλίου. Όπως και πέρυσι, το φεστιβάλ φιλοξενείται στο γήπεδο Beach Volley των Ολυµπιακών εγκαταστάσεων, απέναντι από το ίδρυµα Σταύρος Νιάρχος, ένα χώρο που χάρη στη λευκή άμμο, τους φοίνικες και τη θαλασσινή αύρα δίνει άμεσα την αίσθηση παραλίας.

Το Surf Art Festival ξεκίνησε με στόχο να δώσει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης στην κοινότητα των Ελλήνων surfers. Η ιδέα των διοργανωτών ήταν ένα φεστιβάλ από εμάς για εμάς. Σήμερα πλέον, είναι µια διοργάνωση µε κεντρικό θέµα το surf, την τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δηµιουργική ζωή στην πόλη, την υγεία, την ευεξία σωµατική και ψυχική.
Συνδυάζει ποικίλες διαδραστικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες, όπως έκθεση φωτογραφίας, διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγµένους καλλιτέχνες, workshops, παιχνίδια, φαγητό και µουσική.
Γύρω από το χώρο της EXPO θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις με θερινό σινεµά, κουκλοθέατρο, ακροβατικά, skate, ποδήλατα, έκθεση µοτοσυκλέτας και συναυλίες. Επίσης, θα λάβει χώρα η επίδειξη “Gentlemen’s Race“’ σε συνεργασία µε την επίσημη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena αλλά και άλλους µεγάλους κατασκευαστές του χώρου, ενώ λέσχες φίλων Vespa θα οργανώσουν το πρωτότυπο fun summer race, “Beachbums and Bikes“.

Στο Wellness Fest by Surf Art Festival θα συµµετάσχουν επιλεγµένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράµµατα yoga, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής yoga και µοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Τέλος, το πρόγραµµα θα πλαισιώνουν σεµινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα.

Το Surf Art Festival αποτελεί μία πρόσκληση σε ένα µοναδικό ταξίδι ευεξίας και σύνδεσης µε την καλύτερη πλευρά του εαυτού µας και το Lovesurfing.gr, χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης, θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει τον παλμό του τριημέρου.