Ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας το Σαββατοκύριακο που πέρασε και αυτό επηρέασε τη διεξαγωγή του Surf Art Festival, που φέτος κατέβηκε θάλασσα. Παρόλα αυτά, το γήπεδο Beach Volley των Ολυµπιακών εγκαταστάσεων που φιλοξένησε το φεστιβάλ, είναι ένας χώρος που χάρη στη λευκή άμμο, τους φοίνικες και τη θαλασσινή αύρα, δίνει άμεσα την αίσθηση παραλίας. Στις δύο, ουσιαστικά, μέρες της διοργάνωσης, αφού χθες η νεροποντή σήμανε νωρίτερα τη λήξη του φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκαν αρκετές δραστηριότητες.

Photo Credit: LineUp SurfShop

Αυτή που ξεχωρίσαμε ήταν η ειδική κατασκευή που είχε στήσει το LineUp SurfShop φέρνοντας το υγρό στοιχείο στο φεστιβάλ και δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες κάθε ηλικίας να κάνουν δωρεάν μαθήματα και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο skimboarding.

Είδαμε, επίσης, τα περίπτερα των εκθετών με ενδιαφέρουσες προτάσεις για τους λάτρεις του surf, την έκθεση φωτογραφίας και κατασκευές art & design, κάναμε yoga και indo board, παρακολουθήσαμε το διαγωνισμό ταινιών δράσης μικρού μήκους The Thing About Shorts, την επίδειξη Beach bikes and Bums και βέβαια τις συναυλίες που έκλεισαν τις δύο πρώτες μέρες του φεστιβάλ. Όσο για το πάρτι της τελευταίας μέρας που ματαιώθηκε, σύμφωνα με τους διοργανωτές, θα μεταφερθεί για το ερχόμενο Σάββατο. Πάρε μια γεύση του Surf Art Festival Vol. 5 από τις εικόνες που ακολουθούν.

SHARE