Ο Στέλιος Παρίσης, ιδιοκτήτης του Lineup SurfShop, ασχολείται αποκλειστικά με το surf τα τελευταία επτά χρόνια. Από το 2015 είναι υπεύθυνος και για τη σχολή που λειτουργεί, η οποία έχει ως βάση τη Ραφήνα, αλλά έχει την ευελιξία να μετακινείται και σε άλλες παραλίες της Αττικής, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και τους ανέμους που φυσάνε.

Πού μπορεί να βρει κάποιος το LineUp SurfShop; Ποιος είναι ο τρόπος λειτουργίας της σχολής;
To Lineup SurfShop βρίσκεται στη Ραφήνα. Ο λόγος προφανής. Είναι δίπλα σε ένα από τα λίγα spot της Αττικής που μπορείς να βρεις κύμα όλο το χρόνο. Τα μαθήματα γίνονται πάντα με βάση την πρόγνωση του καιρού. Σκοπός μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για όσους επιθυμούν να κάνουν με ασφάλεια τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του surfing, του SUP αλλά και του skimboard. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται πάντα με προηγούμενη συνεννόηση με τον κάθε ενδιαφερόμενο και η συνάντηση με τους μαθητές γίνεται στην εκάστοτε παραλία.

Σε ποιους απευθύνονται τα μαθήματα και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται;
Τα μαθήματα απευθύνονται σε αρχάριους, αλλά και σε προχωρημένους surfers που θέλουν να διορθώσουν κάποια λάθη ή απλά να εξελιχθούν. Κάθε μάθημα διαρκεί το λιγότερο δύο ώρες. Πάντα πριν μπούμε στο νερό υπάρχει ένα κομμάτι θεωρίας σχετικά με αυτά που θα γίνουν μέσα στη θάλασσα, καθώς και συμβουλές για την ασφάλεια των μαθητών. Το κομμάτι της θεωρίας αλλά και της πρακτικής έξω από το νερό, το θεωρώ πολύ σημαντικό και μπορεί να επαναληφθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή. Να συμπληρώσουμε επίσης, ότι διαθέτουμε στους μαθητές τον απαραίτητο εξοπλισμό, δηλαδή σανίδα και στολή, αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που ο ενδιαφερόμενος έχει το δικό εξοπλισμό.

Σε ποιες παραλίες γίνονται τα μαθήματα;
Η παραλία που κάνουμε τα μαθήματα είναι η βάση μας, το Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα, που δουλεύει με βόρειους ανέμους. Μπορείτε όμως να μας βρείτε και στη Βουλιαγμένη ή τη Βάρκιζα, που τις προτιμούμε με νότιους ανέμους.

Για ποιους λόγους ξεχωρίζει το LineUp SurfSchool;
Το LineUp SurfSchool ξεχωρίζει για το φιλικό και χαλαρό κλίμα που διατηρεί με το σύνολο των μαθητών του, καθώς και για την προσωπική σχέση που αναπτύσσει με καθέναν ξεχωριστά. Να μην παραλείψουμε ότι τα γκρουπ των μαθητών δεν ξεπερνούν ποτέ τα 4-5 άτομα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη προσοχή σε κάθε μαθητή, όπως επίσης, προσωπικές συμβουλές με βάση τις ανάγκες τους ατομικά. Ακόμα υπάρχει μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση surfing, αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων, σε ηλικίες παιδιών που ξεκινούν από τα 6 έτη.

Τι συμβουλές δίνεις σε όσους ξεκινούν τώρα να ασχολούνται με το surf;
H μοναδική συμβουλή που δίνω σε όσους τώρα ξεκινούν, είναι να διασκεδάζουν την κάθε τους στιγμή μέσα και έξω από το νερό. Είναι ένα χόμπι που από τη φύση του προσφέρει απλόχερα χαλαρή διάθεση, φιλικό κλίμα και απίστευτες εμπειρίες. Οπότε, μην τα παρατάτε ποτέ! Απλά διασκεδάστε!

www.lineupsurfshop.gr
www.facebook.com/lineupgreece
www.instagram.com/lineupgreece