Ο Andraz Zan, surf instructor και επαγγελματίας αθλητής του windsurf με συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς freestyle, μαζί με τη Ρενέ Αυλωνίτη, λάτρη του surf, είναι εκείνοι που έκαναν πραγματικότητα μια σχολή surf στο όμορφο νησί της Καρπάθου, εκεί όπου τα μελτέμια του καλοκαιριού δημιουργούν τις προϋποθέσεις για κύματα ιδανικά για αρχάριους και μεσαίου επιπέδου surfers.
Ο Andraz, Σλοβένος στην καταγωγή, είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα αθλήματα του surf, του windsurf, του αλπικού σκι και του snowboard, τα οποία διδάσκει εδώ και χρόνια. Πλέον, περνάει τα καλοκαίρια του στην Κάρπαθο, όπου διατηρεί τη σχολή Surfvival και το ομώνυμο κατάστημα, μαζί με τη Ρενέ. Ο ίδιος μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες.

Που βρίσκεται η σχολή;
Η σχολή Surfvival βρίσκεται στην Αρκάσα Καρπάθου. Τα μαθήματα surfing γίνονται στην παραλία Άγιος Νικόλαος.

Πότε λειτουργεί και τι προσφέρει το Surfvival School;
Η σχολή μας ξεκινά μαθήματα τον Μάιο, τα οποία διαρκούν μέχρι τον Οκτώβριο. Στη διάρκεια των μαθημάτων μας παρέχουμε θεωρία και πρακτική για αρχάριους και surfers μεσαίου επιπέδου. Επίσης, πέρα από τα μαθήματα στο νησί, διοργανώνουμε surf camps σε διάφορα μέρη στο εξωτερικό.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς τη σχολή;
Οι καλύτεροι μήνες για να επισκεφθεί κανείς το νησί, αν είναι αρχάριος στο surf, είναι ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, κατά τους οποίους βοηθούν οι συνθήκες. Ωστόσο, στο www.surfvivalschool.com μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τα camps και τα μαθήματα που διοργανώνουμε σε διάφορα surf spots ανά τον κόσμο.

Τι κάνει το Surfvival School να ξεχωρίζει;
Το χαμόγελο και η χαρά που θα νιώσετε ζώντας μαζί μας την εμπειρία του surf.

www.surfvivalschool.com

Full speed… one from the surf camp #surfcamp #surfvival #surfing #greece #karpathos #arkasa @toxic_minds__ @surfvivalschool

Δημοσιεύτηκε από Surfvival στις Τρίτη, 6 Αυγούστου 2019