Για μια ακόμη χρονιά το Agios Nikolaos on SUP συγκέντρωσε μερικά από τα κορυφαία παγκοσμίως ονόματα στο χώρο του SUP που αγωνίστηκαν στις εξαιρετικές διαδρομές που είχαν σχεδιαστεί στο θαλάσσιο στίβο της περιοχής του Αγίου Νικολάου. Στη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Eurotour SUP, έλαβαν μέρος παγκόσμιοι πρωταθλητές και διακεκριμένοι αθλητές, όπως οι Michael Booth, Τitouan Puyo και Vinnicius Martins, οι οποίοι κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις αντίστοιχα στο Eurotour Long Distance Race.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε και το 14′ Technical Race 5 km event της HSSA, αναδεικνύοντας τους τρεις αθλητές με τους καλύτερους χρόνους που θα μας εκπροσωπήσουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP της Διεθνούς Ομοσπονδίας ISA, στη Βραζιλία. Την 1η θέση έλαβε ο Νίκος Συρίγος και ακολούθησαν οι Αναστάσιος Τσουρής και Αλέξανδρος Πράπας.

Ο Νίκος Συρίγος δήλωσε σχετικά στο Lovesurfing.gr: «Για άλλη μία χρόνια έλαβα μέρος στο Agios Nikolaos on SUP, μία διοργάνωση που γίνεται όλο και καλύτερη. Kατέκτησα την πρώτη θέση στο technical race με αποτέλεσμα να πάρω και φέτος την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βραζιλία. Συμμετείχα και στο περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα SUP στη Δανία, όπου κατέκτησα την 15η θέση. Ήταν το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη θέση που πήρα. Φέτος, ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι στους 10 καλύτερους στον κόσμο!».