Από 14 μέχρι 16 Σεπτεμβρίου το Terra Vive Park φιλοξενεί ένα φεστιβάλ περιπέτειας για ολόκληρη την οικογένεια και το LineUp SurfShop θα βρίσκεται εκεί. Το 1st Off Road Adventure Festival έρχεται να ταράξει τα νερά δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις ένα τριήμερο διασκέδασης και περιπέτειας στη φύση. Θα έχεις τη δυνατότητα να δεις και να δοκιμάσεις τα αγαπημένα σου μοντέλα στις κατηγορίες SUV, Pickup και 4Χ4, που συνοδεύουν κάθε σπορ το οποίο συνδέεται με το φυσικό περιβάλλον, π.χ. motocross, mountain bike, ορειβασία, surf, κλπ.

Photo credit: LineUp SurfShop

Παράλληλα θα υπάρχουν δράσεις για όλες τις ηλικίες. Από skimboard στον ειδικά διαμορφωμένο υδάτινο διάδρομο που θα έχει στήσει εκεί το LineUp SurfShop (μην ξεχάσεις να πάρεις το μαγιό σου), μέχρι yoga, εναλλακτική άσκηση, βόλτες με εκπαιδευμένα άλογα ιππικής αντοχής, flying fox, διαγωνισμοί οδηγικής δεξιοτεχνίας, shows οχημάτων, enduro μηχανών και mountain bikes, ποδηλατική πίστα dual pump track, ζωντανή μουσική, πικ νικ στη φύση και πολλά ακόμη για ένα αξέχαστο, περιπετειώδες τριήμερο, αλλά και στιγμές χαλάρωσης σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα μπορείς να γνωρίσεις και το #VanLife the project, μια νέα τάση που απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια και τη ζωή στη φύση και επιλέγουν το ειδικά διαμορφωμένο van τους, για τις εξορμήσεις και τη διαμονή τους.