Το Ikaria Surf School έχει ετοιμάσει μία σειρά από camps για το καλοκαίρι που έρχεται. Συνδυάζοντας το surf με άλλες δραστηριότητες και σπορ, προσφέρει διαφορετικές εναλλακτικές για κάθε γούστο, με σημείο αναφοράς τη Μεσακτή, αλλά με εξορμήσεις σε πολλά ακόμη υπέροχα σημεία του νησιού.

Η ιδέα των θεματικών camps με τον συνδυασμό αθλημάτων γεννήθηκε προκειμένου να προωθηθεί ένας εναλλακτικός και υγιής τρόπος διακοπών, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Απαραίτητη προϋπόθεση για το “πάντρεμα” των αθλημάτων είναι να υπάρχουν ομοιότητες στη φιλοσοφία και στον τρόπο εκγύμνασης, με προτεραιότητα πάντα την απόλυτη διασκέδαση.

Surf & Yoga με την Lynn Roulo, 3-9 Ιουνίου

Ένα surf & yoga retreat που συδυάζει Kundalini yoga, surfing, υγιεινή διατροφή, καλή παρέα και χαλάρωση. Το camp απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο surfing, όσο και στην yoga.

Surf & Enduro με τον Κίμωνα Καράμπελα, 10-16 Ιουνίου

Θέλεις να οδηγήσεις με την enduro σου στα απίστευτα μονοπάτια της Ικαρίας και να ανακαλύψεις τη μαγεία που κρύβει το surf σε ένα από τα καλύτερα spot της Ελλάδας; Η περιήγηση στην άγρια ομορφιά του νησιού και τα μοναδικά τοπία με θέα το Αιγαίο από ψηλά θα εντυπωσιάσει και τον πιο απαιτητικό αναβάτη.

Billabong Girls Camp, 24-30 Ιουνίου

Το Ikaria Surf School σε συνεργασία με την Billabong έχει οργανώσει μια εβδομάδα γεμάτη surf, yoga και περιηγήσεις στις ομορφιές του νησιού, μόνο για κορίτσια!

BJJ & Surf Camp, 1-7 Ιουλίου

Αν ψάχνεις για έναν εναλλακτικό τρόπο άθλησης και σου αρέσουν οι πολεμικές τέχνες, τότε αυτό το camp είναι ό,τι ψάχνεις. Το surf και το Brazilian Jiu-Jitsu συναντήθηκαν στην παραλία της Μεσακτής το καλοκαίρι του 2014 και από τότε η παράδοση συνεχίζεται κάθε καλοκαίρι. Τα μαθήματα παραδίδονται από κορυφαίους αθλητές του BJJ, κατόχους μαύρης ζώνης.

Steve Maxwell Ikaria Fitness Camp, 8-14 Ιουλίου

Ελάτε μαζί με τον Steve Maxwell και επωφεληθείτε από τα σεμινάρια γυμναστικής εξωτερικού χώρου. Θα έχετε μια εμπειρία εμβύθισης, ενός απλούστερου, πιο ουσιαστικού τρόπου ζωής, που σχετίζεται με τη φύση όσο και με τους ανθρώπους γύρω σας. Θα εκπλαγείτε με το τι θα μάθετε και θα ανακαλύψετε μια πιο βαθιά πτυχή του εαυτού σας.

Calisthenics & Surf Camp, 26 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου

Το καλοκαίρι του 2015 ο Άγγελος Ανδριώτης, γνήσιος εκπρόσωπος της καλλισθενικής γυμναστικής, κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα ακροβατικά του τους υπευθύνους του Ikaria Surf School και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα ο ίδιος γνώρισε και αγάπησε το surf. Έτσι, προέκυψε ένα χρόνο μετά το πρώτο calisthenics & surf camp, που διοργανώνεται έκτοτε κάθε καλοκαίρι.

Steve Maxwell’s Jiu Jitsu for a Lifetime Training Camp, 2-8 Σεπτεμβρίου

Το Ikaria Surf School και ο Steve Maxwell σας προσκαλούν να περάσετε μια διαφορετική εβδομάδα, γεμάτη Gracie Jiu Jitsu και surf, σε ένα camp προσαρμοσμένο σε όλα τα επίπεδα.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.ikariasurfschool.com