Ο Βασίλης Μίσσας, κάτοχος διπλωμάτων εκπαιδευτή Surfing GB, ISA και ναυαγοσώστη από τις ISLA και Lifeguard Hellas, και ο Ισίδωρος Πλυτάς, Ικαριώτης, με δίπλωμα εκπαιδευτή και άδεια ISA και ναυαγοσωστικής SLSGB, είναι οι άνθρωποι που έκαναν πραγματικότητα το Ikaria Surf School και έφεραν έναν «καλιφορνέζικο» αέρα στην πανέμορφη παραλία της Μεσακτής, εκεί όπου τα καλοκαίρια το κύμα είναι ιδανικό για τους αρχάριους και μπορεί να εξελιχθεί σε αρκετά καλό για τους πιο προχωρημένους surfers.

Τι προσφέρει το Ikaria Surf School;
Το Ikaria Surf School, εκτός από σχολή και μονάδα ενοικίασης εξοπλισμού surf και SUP, προσφέρει επίσης, ολοκληρωμένες υπηρεσίες προώθησης και υλοποίησης εναλλακτικών διακοπών. Στη σχολή μας μπορεί κάποιος να βρει μαθήματα surf και SUP από πιστοποιημένους και έμπειρους instructors, καθώς επίσης δραστηριότητες -μέσω των εξωτερικών μας συνεργατών- όπως ιππασία, yoga, hiking, βραζιλιάνικο jiu jitsu και γενικότερα ότι έχει να κάνει με την εκμετάλλευση στο έπακρο του πανέμορφου νησιού της Ικαρίας. Επίσης, προσφέρουμε καθοδήγηση και για τη διαμονή στους επισκέπτες μας. Μια δραστηριότητα που έχουμε εντάξει τελευταία στη σχολή μας είναι και τα μαθητικά ταξίδια surf στο εξωτερικό. Κατά τη χειμερινή περίοδο επιλέγουμε κάποιον εξωτικό προορισμό και πηγαίνουμε τους ενδιαφερόμενους για μαθήματα surf και γενικότερα για να γνωρίσουν το μέρος.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφθεί κανείς τη σχολή;
Πάντα παροτρύνουμε τους μελλοντικούς επισκέπτες μας να επισκεφτούν τη σχολή και το νησί μας τους μήνες που είναι εκτός της high season, δηλαδή Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο και Σεπτέμβριο. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση που επικρατεί στους Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Η Ικαρία δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Ισχυρή πεποίθηση μας είναι, λοιπόν, ότι εκτός της high season, ο επισκέπτης μπορεί να ευχαριστηθεί πολύ παραπάνω τόσο τις υπηρεσίες της σχολής μας, όσο και τις ομορφιές του νησιού.

Τι κάνει το Ikaria Surf School να ξεχωρίζει;
Σαν σχολή προσπαθούμε ακατάπαυστα να συνδυάζουμε τον επαγγελματισμό με το να υπάρχουν πάντα ζεστές ανθρώπινες σχέσεις με όλους τους επισκέπτες μας. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά πραγματικά είναι αυτό που θέλουμε και εμείς για τους εαυτούς μας, για να πούμε ότι περνάμε καλά με αυτό που κάνουμε. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο συγκεκριμένο τόπο, θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν ότι «κλέβουμε εκκλησία», όσο έχει να κάνει με το πώς θα περάσει ο επισκέπτης. Με λίγα λόγια, το νησί είναι πανέμορφο, με πολλές επιλογές για δραστηριότητες και η παραλία μας είναι πραγματικά ιδανική και ασφαλής για όλα τα θαλάσσια σπορ που ασχολούμαστε.

www.ikariasurfschool.com