Μπορούν οι φίλοι του surf και γενικά των board sports να βοηθήσουν τα χιλιάδες ορφανά παιδιά που ζουν στην Ελλάδα;

Lee Kouskouris, Tom Hewitt (Surfers not street children)

Το Ride from the heart είναι ένα project που προέκυψε από το όραμα για την υποστήριξη των παιδιών, τα οποία είναι λιγότερα τυχερά από κάποια άλλα, καθώς δεν έχουν οικογένεια, ζουν εγκαταλειμμένα, χωρίς υποστήριξη και προσπαθούν να ενταχθούν στην κοινωνία με αξιοπρέπεια.

Τα παιδιά είναι ο ορισμός της αγνότητας και της αγάπης, είναι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για έναν καλύτερο και πιο αισιόδοξο κόσμο”, λέει ο Lee Kouskouris, που αποτελεί την ψυχή αυτής της προσπάθειας.

Το Ride from the heart υποστηρίζει παρόμοιες οργανώσεις στο εξωτερικό, από εδώ και στο εξής όμως, εστιάζει στην προσφορά βοήθειας σε οργανισμούς και ιδρύματα αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, αναζητάει εθελοντές για τους τομείς του web development, marketing και γραφιστικής, ώστε να οργανώσει καλύτερα τη δράση του μέσω διάφορων αθλητικών events και άλλων ενεργειών, για να φέρει πιο γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα στα ορφανά παιδιά και τα ιδρύματα στην Ελλάδα.  

Αν ενδιαφέρεσαι κι εσύ να προσφέρεις αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες σου, μπορείς να επικοινωνήσεις στο e-mail: ridefromtheheart@yahoo.co.uk ή στη σχετική σελίδα στο Facebook. 

SHARE