Η ιδέα της διοργάνωσης ενός surfari στο Μαρόκο ήταν για την ομάδα της Cohete Surfing Academy μία απόφαση που έφερε σε όλους λάμψη στο βλέμμα, χαμόγελα και άμεση κινητοποίηση για την αναζήτηση πτήσεων, ξενοδοχείου και των υπόλοιπων λεπτομερειών. Ο προορισμός αυτός είναι έτσι κι αλλιώς οικείος για την ομάδα της Cohete, αφού τα παιδιά έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές το Μαρόκο και γνώριζαν ότι ο Ατλαντικός δεν θα τους απογοήτευε αυτή την εποχή του χρόνου ως προς την αναζήτηση κύματος.

surf tripΟι συμμετοχές κλείστηκαν γρήγορα και μερικές μέρες αργότερα έντεκα νέοι άνθρωποι εντάχθηκαν στην αποστολή, με σκοπό να σερφάρουν στα δυνατά κύματα του Ατλαντικού ωκεανού και να περάσουν επτά υπέροχες μέρες στο Μαρόκο. Έτσι, το team ξεκίνησε στις 21 Οκτωβρίου, αποτελούμενο από άτομα άγνωστα μεταξύ τους, που “έδεσαν” όμως αμέσως. Καθώς το αεροπλάνο πετούσε προς την Αφρική, όλοι είχαν ένα μοναδικό συναίσθημα,  ανυπομονησία για την εξερεύνηση μιας νέας χώρας και βέβαια, την προσμονή των ωκεάνιων κυμάτων.

Από το αεροδρόμιο του Marrakesh και μετά από περίπου τρεισήμισι ώρες οδήγησης προς τα νότια, το γκρουπ έφτασε στην περιοχή Imi Ouaddar, κοντά στο Taghazout. Εκεί τους περίμενε ο Ibrah, χρόνια φίλος της ομάδας της Cohete και ένας από τους λόγους για τους οποίους το Μαρόκο είναι τόσο αγαπητός προορισμός για εκείνους.

Το επόμενο πρωί, κάτω από τα εντυπωσιακά χρώματα της αυγής, το γκρουπ ξεκίνησε για το πρώτο surf session. Ο ωκεανός υποδέχτηκε την ομάδα με τις καλύτερες συνθήκες, οι οποίες διήρκεσαν όλες τις επόμενες μέρες, με κύματα για κάθε επίπεδο. Στην Anza ήταν ιδανικά για τους πιο αρχάριους, στο διάσημο Boilers spot για τους πιο προχωρημένους, το Tamri έμεινε στην καρδιά και το μυαλό όλων για το απίστευτο σκηνικό και την τέλεια ποιότητα των κυμάτων, και το Insuan, όπου κοντά στο line up χόρευαν σμήνη τόνων.

Όλη η εβδομάδα κύλησε ονειρικά, με καλές συνθήκες και ακόμη καλύτερα vibes, χάρη και στον οδηγό της ομάδας, τον Ibrah, που ήξερε τα σωστά surf spots, διασφαλίζοντας πάντα το καλύτερο surfing. Ήταν σίγουρα μία αξέχαστη εμπειρία για όλους, με υπέροχες στιγμές μέσα και έξω από το νερό, μέχρι βέβαια το επόμενο surf trip που θα διοργανώσει η Cohete Surfing Academy.