Ο νέος χρόνος έρχεται μαζί με νέα όνειρα και πλάνα για ταξίδια και εμπειρίες. Αν αναζητάς τον επόμενο προορισμό σου για surf και τον φαντάζεσαι ως ένα τροπικό νησί στη μέση του ωκεανού, με απέραντες αμμουδιές, καλοσχηματισμένα κύματα, καταπράσινους λόφους και ηφαίστεια πάνω από καταγάλανες λίμνες, τότε μάλλον έχεις στο νου σου τις Αζόρες. Δηλαδή, το σύμπλεγμα των εννέα μαγικών νησιών στη μέση του Ατλαντικού ωκεανού, που ανήκουν στην Πορτογαλία και αποτελούν το δυτικότερο σημείο της Ευρώπης.

Αυτό τον προορισμό και συγκεκριμένα το νησί Sao Miguel, επέλεξε η WayOut Adventures, σε συνεργασία με την Greek Surfing Academy και το Ikaria Surf School, για να ταξιδέψουν από 9 ως 17 Απριλίου 2020 και σε καλούν να ακολουθήσεις για surf, περιπέτεια, εξερεύνηση και νέες εμπειρίες.

Οι Αζόρες, με τους φιλικούς και φιλόξενους κατοίκους, είναι ένας καλά κρυμμένος παράδεισος, ένας παρθένος ακόμα τόπος, που προσφέρεται για κάθε είδους adventure δραστηριότητας. Αγκαλιασμένες από τα νερά του Ατλαντικού ωκεανού, με ηφαιστειογενείς βυθούς που διαμορφώνουν τα πιο καλοσχηματισμένα κύματα, προσφέρουν πλήθος από beach breaks, point breaks και reef breaks, ικανοποιώντας όλα τα επίπεδα surf, από αρχάριους του αθλήματος μέχρι και professional riders.

Πέρα από surf, θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πεζοπορία στις λίμνες Sete Cidades, δηλαδή στην πράσινη και την μπλε λίμνη, στα βάθη του ηφαιστειακού κρατήρα, να παρακολουθήσεις φάλαινες, να χαλαρώσεις στα φυσικά θερμά λουτρά Hot Springs Furnas και Mosteiros και πολλά ακόμη. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.