Αν υπάρχει κάτι που συναντάς όλο και περισσότερο στις παραλίες τα τελευταία καλοκαίρια είναι πιτσιρικάδες κυρίως, αλλά και μεγαλύτερους, να δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στο skimboarding. Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, ωστόσο για τους γνώστες του αντικειμένου στο εξωτερικό αποτελεί extreme sport.

Τι ακριβώς γίνεται στο skimboarding; Περιμένεις στην ακροθαλασσιά το κυματάκι να φύγει και όταν υπάρχει λίγο νερό στην άμμο, πετάς τη σανίδα μπροστά και πιο μακριά από εσένα, τρέχεις προς την κατεύθυνσή της και προσπαθείς να ισορροπήσεις πάνω της. Για όσους ήδη ασχολούνται με surf, skate, snowboard και γενικώς σχετικά σπορ, είναι πιο εύκολο να τα καταφέρουν.

Αν θέλεις να μάθεις skimboard, τότε το LineUp SurfShop σε περιμένει για δωρεάν μαθήματα και δοκιμή σε μια ειδική κατασκευή που θα στηθεί στο χώρο διεξαγωγής του Surf Art Festival. Όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα μπορούν να κάνουν τις πρώτες τους βόλτες με ένα skimboard. Εσύ φέρε μόνο το μαγιό σου και την καλύτερη διάθεσή σου και αν είσαι καλός μαθητής, μπορεί φέτος το καλοκαίρι να κάνεις φιγούρες με το skimboard σου στην παραλία.