Για κάποιους το surf είναι τρόπος ζωής. Και ένα από τα χαρακτηριστικά ενός γνήσιου surfer είναι τα ταξίδια σε αναζήτηση κύματος. Για τον Λουκά και την Κατερίνα, το πρόσφατο ταξίδι τους στην Κόστα Ρίκα δεν ήταν ακριβώς ένα surf trip, από την άποψη ότι δεν βασίστηκε στην πρόγνωση του καιρού, στην ανεύρεση των σωστών spots, στα tide charts, κλπ. Φυσικά οι μέρες τους στον τροπικό αυτό προορισμό, πέρασαν κυρίως στις παραλίες, όπου το surf ήταν τις περισσότερες φορές δεδομένο… Αλλά δεν ήταν αυτή η προτεραιότητα του ταξιδιού.

Οι τρεις εβδομάδες στην εξωτική Κόστα Ρίκα ήταν περισσότερο για τους δύο ταξιδιώτες ένα drive through στη χώρα, ζώντας την pura vida, διασχίζοντας βουνά και ποτάμια, θαυμάζοντας τους καταρράκτες και τα ηφαίστεια, μπαίνοντας στη ζούγκλα και συναντώντας υπέροχα ζώα και απίθανα πουλιά, απολαμβάνοντας την απίστευτη τοπική κουζίνα και τα εξωτικά φρούτα, και βέβαια, περπατώντας στις αμέτρητες παραλίες και σεφάροντας reefs, point breaks και river mouths

Το βίντεο που ακολουθεί καταγράφει στιγμές από το ταξίδι αυτό. Τα πλάνα έχει τραβήξει η Κατερίνα και το edit έχει κάνει η Sweet Whatever Productions, μια ομάδα που έχει επιλέξει τη φωτογραφία και -κυρίως- το video ως μέσο για να προβάλει την αγάπη της για το surf και την “αισθητική” της πάνω σε αυτό.