Ο Δημήτρης σπούδασε Καλές Τέχνες στο The City & Guilds of London και στο Middlesex University. Είναι ζωγράφος, installation artist, graffiti artist, designer και surfboard shaper και έχει παρουσιάσει δουλειά του σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τέχνη είναι για τον ίδιο να μοιράζεσαι τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Είναι η δημιουργικότητα που προέρχεται από την ψυχή.

Αλλά πάνω απ’ όλα, ο Δημήτρης είναι λάτρης των σπορ. Κυρίως αυτών που προϋποθέτουν την ύπαρξη σανίδας, τόσο στη θάλασσα, όσο και στο βουνό. Και συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τις δύο αυτές κλίσεις του, αφού τα εξαιρετικά του έργα μοιάζει να εμπνέονται από τα σπορ.

Ξεκίνησε το windsurf στην ηλικία των 10 ετών και όσο γινόταν καλύτερος σε αυτό, κυνηγούσε περισσότερο τις μέρες με κύματα. Κάποια από αυτές τις μέρες, χωρίς αέρα αλλά με αρκετό κύμα, έκανε την πρώτη του προσπάθεια να πάρει κύμα.

«Τα πρώτα κύματα που έπιασα στην Ικαρία, το 1997, ήταν μοναδική εμπειρία. Τα θυμάμαι πολύ έντονα, παρόλο που έχουν περάσει πια είκοσι χρόνια. Στην αρχή πήγαινα ευθεία. Μετά, για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το ride, χωρίς να ξέρω τίποτα για το surf, σκέφτηκα να πάω διαγώνια. Έτσι, έπιασα το πρώτο μου κύμα. Αλλά και το πρώτο κύμα που έπιασα την ίδια χρονιά στην Ινδονησία, ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό».

Τι σου χαρίζει η ενασχόλησή σου με το surf;
Η ενασχόληση με το surf μου χαρίζει μια ωραία εκδρομή ή ένα μακρινό ταξίδι που θα διασκεδάσω μέσα στο νερό, θα έχω επαφή με τη φύση και θα αποκτήσω νέες εμπειρίες.

Που θεωρείς ότι μπορεί να βρει κανείς τις καλύτερες συνθήκες για surfing στην Ελλάδα;
Οι καλές συνθήκες στην Ελλάδα είναι πιο πολύ θέμα τύχης. Είναι αρκετά σπάνιο σε μια τόσο μικρή θάλασσα να υπάρχουν συχνά κύματα χωρίς ή με offshore αέρα. Παρόλα αυτά, όταν συμβαίνει, υπάρχουν πολλά αγαπημένα spots από Κρήτη, Δυτική Πελοπόννησο, Ήπειρο, κάποια νησιά των Κυκλάδων, η Ασπροβάλτα, το Πήλιο, η Εύβοια. Σε όλη την Ελλάδα μπορεί να έχει καλές συνθήκες αρκεί να τις πετύχεις.

Το surf και τα υπόλοιπα σπορ με τα οποία ασχολείσαι αποτελούν για σένα πηγή έμπνευσης ή απλώς είναι δύο πτυχές της ζωής σου που αλληλοσυμπληρώνονται;  
Δεν έχει να κάνει ότι εμπνέομαι από το surf ή από αλλά sports για τη τέχνη μου. Απλά είναι μέρος της ζωής μου.

Ποιο είναι το επόμενο project που ετοιμάζεις;
Αυτό τον καιρό ασχολούμαι με τη ζωγραφική, χωρίς να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο project.