Το Voula On SUP, που αποτέλεσε τη δεύτερη στάση των Hellenic Paddleboard Games, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11 & 12 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Βούλας ΝΑΟΒ, σε συνεργασία με τη σχολή BeWindsurfer.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, επιτρέποντας την τέλεια και απροβλημάτιστη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
Το Σαββάτο 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις στα disciplines του technical και των sprints.
Στο technical, στην πρώτη τριάδα στους άνδρες αναδείχτηκαν οι Τάσος Τσούρης, Κυριάκος Φυτράκης, Νίκος Συρίγος. Στους Μasters, τρεις πρώτοι τερμάτισαν οι Πέτρος Φροντιστής, Ορέστης Πολυμενάκος και Γιάννης Ντόγκας. Ο εντεκάχρονος Ανδρέας Βούλγαρης εδραίωσε τη θέση του στην κατηγορία ανδρών και κατατάχθηκε 12ος στη γενική.

Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Dorottya Bathori, 2η η Νάνσυ Καραΐνδρου και 3η η Ηλιάνα Λακαφώση, οι οποίες μονοπώλησαν τις θέσεις σε όλα τα disciplines.

Voula on SUPΣτον τελικό των sprints έφτασαν οι Συρίγος Νίκος, Καλατζάκης Νίκος, ο master Σπύρος Ζώτος και οι Απαλαγάκης Δημήτρης, Πράπας Αλέξανδρος και Φυτράκης Κυριάκος. Η αναμέτρηση κράτησε πραγματικά το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο μέτρο με το Δημήτρη Απαλαγάκη να παίρνει την 1η θέση, με τους  Αλέξανδρο Πράπα και Νίκο Καλατζάκη να ακολουθούν στις δύο επόμενες αντίστοιχα.

Στις γυναίκες συμμετείχαν οι Dorottya Bathori, Νάνσυ Καραΐνδρου, Ηλιάνα Λακαφώση και Μικαέλα Μάιλετ, με τις τρεις πρώτες να καταλαμβάνουν αντίστοιχες θέσεις.

Η επίδειξη των sprints έκλεισε με τους φίλους του Fun, Παπαδημητρίου Γιάννη, Κολοβό Κωνσταντίνο και Μπολώση Κωνσταντίνο, αλλά και με τους μικρούς Ανδρέα και Πάρη Ζώτο και τον πρωτοεμφανιζόμενο Κωνσταντίνο Μπρέκο να διανύουν τα 200 μέτρα του στίβου και να κλέβουν την παράσταση!

Την Κυριακή 12 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το discipline του long distance. Ο Γιώργος Φράγκος τερμάτισε 1ος με χρόνο 1:45:14” μετά από ένα δυνατό sprint στα τελευταία μέτρα, με τον Αλέξανδρο Πράπα να στη 2η θέση και τον Κυριάκο Φυτράκη στην 3η θέση, με διαφορά μόλις 1” από το Νίκο Καλατζάκη.

Μόλις 4′ αργότερα τερμάτισε ο 1ος master Κωστής Γεραλέξης, με μεγάλη απόσταση από τον 2ο Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο και τον 3ο Σπύρο Ζώτο.

Στις γυναίκες οι Dorottya Bathori, Νάνσυ Καραΐνδρου, Ηλιάνα Λακαφώση κατέλαβαν και πάλι τις αντίστοιχες 3 πρώτες θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://bit.ly/2JlFHMB