Ο Γιαννανδρέας – Andy Κουλέπης κάνει surf εδώ και δεκαέξι χρόνια, αλλά τα τελευταία δέκα δουλεύει ως surf instructor. Είναι κάτοχος διπλωμάτων surf από τις BSA (British Surfing Association) και Surfing GB, από την ISA (International Surfing Associationlevel 2), καθώς επίσης και ναυαγοσώστης ωκεανού με πιστοποίηση από την SLSGB (Surf Lifesaving Great Britain). Έχει συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες σχολές στον κόσμο, όπως Quiksilver Surf School και Fresh Surf στη Fuerteventura, στους Κανάριους Νήσους, αλλά πλέον, έχει ως βάση την Κρήτη. Εκεί, δημιούργησε το Kalo Surf, μία σχολή που δεν βρίσκεται σταθερά σε μία παραλία, αλλά έχει την ευελιξία να πηγαίνει στο σωστό σημείο και στο σωστό χρόνο.

Τι προσφέρει το Kalo Surf σε αρχάριους ή πιο προχωρημένους surfers;
Το Kalo Surf προσφέρει μαθήματα για αρχάριους και προχωρημένους surfers, όλων των ηλικιών και επιπέδων, διάρκειας τριών ωρών. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορά από τον τόπο διαμονής στο surf spot, όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εκτέλεση του μαθήματος, θεωρία και βίντεο-ανάλυση (τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι δωρεάν για τους μαθητές), πρακτική στην παραλία και στο νερό, πρωτοποριακές τεχνικές και μεθοδολογία εκμάθησης, και όλα αυτά από έμπειρους προπονητές, κατόχους εν ενεργεία διπλωμάτων surf και ναυαγοσωστικής.

Σε ποιες παραλίες γίνονται τα μαθήματα;
Τα μαθήματα εκτελούνται σε παραλίες ή υφάλους, ανάλογα με τις καιρικές προγνώσεις, βόρεια ή δυτικά της περιοχής της Κισσάμου στα Χανιά Κρήτης.

Τι κάνει το Kalo Surf να ξεχωρίζει;
Το Kalo Surf ειδικεύεται στην εκμάθηση και διασκέδαση ολόκληρης της οικογένειας. Διότι διαλέγουμε παραλίες όπου οι συνθήκες είναι ιδανικές και για τους μικρούς μας φίλους. Το κύμα εδώ έχει λιγότερη δύναμη από αυτό του ωκεανού, άρα είναι πιο φιλικό και πιο εύκολο να το απολαύσεις.

Τι θα πρέπει να γνωρίζει κάποιος που ξεκινά τώρα να ασχολείται με το surf;
Για κάποιον που ξεκινάει για πρώτη φορά να κάνει surf, προτείνουμε τουλάχιστον ένα ως τρία μαθήματα με κάποιον έμπειρο δάσκαλο, έτσι ώστε να εξασφαλίσει την προσωπική του ασφάλεια, αλλά και των γύρω του. Παράλληλα, τα μαθήματα συμβάλλουν στο να έχει μια θετική πρώτη εμπειρία και να μπορεί να διασκεδάσει ανέμελα.

www.kalosurf.com