Στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, θα βρεις μία από τις πρώτες σχολές surf που άνοιξαν στην Ελλάδα. Η ψυχή της σχολής είναι ο Γιάννης Βιδάλης, με καταγωγή από την Τήνο, ο οποίος, αφού έμαθε surf στην Αυστραλία και πήρε το δίπλωμα του surf instructor και του ναυαγοσώστη στην Αγγλία, έστησε το 2010 το Tinos Surf Lessons, στην όμορφη παραλία της Κολυμπήθρας.

Τι προσφέρει το Tinos Surf School;
Η σχολή προσφέρει ενοικιάσεις σανίδων surf, bodyboard, SUP, καθώς επίσης και μαθήματα για αρχάριους, τόσο ομαδικά σε γκρουπ, όσο και personal.

Ποιους μήνες λειτουργεί;
Το Tinos Surf School λειτουργεί από Ιούνιο ως και Οκτώβριο στην παραλία της Κολυμπήθρας, αλλά και το χειμώνα για τους θαρραλέους, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Τι κάνει το Tinos Surf School να ξεχωρίζει;
Πιστεύω ότι η σχολή ξεχωρίζει για την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται. Η παραλία της Κολυμπήθρας αποζημιώνει κάθε επισκέπτη, ακόμη και τον πιο απαιτητικό, με το ωραίο κύμα που προσφέρει. Επίσης, είναι ιδιαίτερη η όλη εικόνα της σχολής, αφού έχει γίνει πάρα πολύ προσωπική δουλειά, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να προσέχει κάποιος αρχάριος στο surf;
Κάποιος αρχάριος στο surf πρέπει αρχικά να μάθει να σέβεται τη θάλασσα, να ακούει τις πολύτιμες συμβουλές του εκπαιδευτή του, να ξεκινήσει με μια μεγάλη σανίδα σε ωραία, μικρά κύματα… και να το απολαύσει!