Ο Νίκος Καλατζάκης, εκπαιδευτής ISA Surf Level 1 και εκπαιδευτής ISA Sup Flat Water Level 1, μας ξεναγεί στη σχολή που μας περιμένει στη δημοφιλή παραλία της Χρυσής Ακτής, με τη χρυσαφένια άμμο και τα κρυστάλλινα ρηχά νερά, όπου με onshore ανέμους δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για surf.

Τι προσφέρει το Chania Surf Club;
Το Chania Surf Club προσφέρει τα τρία πιο συναρπαστικά αθλήματα του νερού, surf, SUP και kite surf, συνδυάζοντας τη μέγιστη διασκέδαση και τηρώντας πάντα τους βασικούς κανόνες ασφαλείας.

Ποιους μήνες λειτουργεί η σχολή και ποια είναι η καλύτερη εποχή για να την επισκεφθεί κανείς;
Η σχολή λειτουργεί από 1 Μαΐου έως 15 Σεπτεμβρίου, ενώ γίνονται προσπάθειες από το 2018 να είμαστε σε λειτουργία όλο το χρόνο. Η καλύτερη εποχή σαφώς είναι το καλοκαίρι, γιατί μπορεί να συνδυάσει κανείς κάποιο από τα αθλήματα μας με διακοπές και εξερεύνηση στο πανέμορφο νησί μας.

Τι κάνει το Chania Surf Club να ξεχωρίζει;
Το Chania Surf Club είναι η πρώτη οργανωμένη προσπάθεια στα Χανιά, από ανθρώπους που αγαπάνε και ασχολούνται με τα αθλήματα του surf, του SUP και του kite surf. Ασχολούμαστε με το αντικείμενο αυτό για παραπάνω από δέκα χρόνια, κάτι που μας δίνει εμπειρία και τεχνική κατάρτιση, καθώς οι εκπαιδευτές μας είναι πιστοποιημένοι από τους αντίστοιχους παγκόσμιους οργανισμούς (IKO, ISA, Lifeguard Hellas). Σκοπός του Chania Surf Club είναι η υγιής μετάδοση του αθλήματος του surf, της όρθιας σανιδοκωπηλασίας (SUP) και του kite surf, σε ολοένα και περισσότερο κόσμο, αλλά και ο σωστός προσανατολισμός των αθλητών που ασχολούνται ήδη με αυτό.

www.chaniasurfclub.gr